La carta del Margarita

ART SINTESIS **expo**

Expo ART SINTESIS de Rafael Canal al MARGARITA BLUE bar/restaurant, Barcelona

Divendres 14 de març de 19h. a 20:45h.
Inauguració Exposició ART SINTESIS
Mostra de Rafel Canal

 Gairebé tot el que ens envolta fa al·lusió directe a la nostra cultura, i tal vegada podria servir de fil conductor entre la filosofia del entorn proper i les vivències viscudes, per retrobar-les a traves de l'expressió viva que plasma les estructures de l'art.

La projecció d'aquest es consolida gradualment, mitjançant l'observació contínua del compromís quotidià lligat als costums i caràcter de la cultura mediterrània.

L'obra acull orígens tribals amb el nostre tarannà quotidià. Aquesta fonda emulsió cosmològica, condueix a la nitidesa del desdibuixat equilibri de l'individu captiu del seu propi ecosistema.

La profunda i complexa senzillesa que sosté aquest ric escenari, ha aportat l'essència necessària per donar vida pròpia al conglomerat d'un treball personal a través del joc que participa la rugositat dels materials, juntament amb pigment naturals i la fusta tosca que donen vida a ArtSintesis .

L'ego creatiu amb la feina argumentada, raonen la discussió en un insòlit espai estètic, mentre i conscientment, sempre es contrasta el poder compartir la síntesi nua de qui ho avalua i ho contempla.